S-a reluat circulația peste Podul Eroilor. Ce se întâmplă în continuare

S-a reluat circulația peste Podul Eroilor. Ce se întâmplă în continuare

0
DISTRIBUIȚI

Foto: Arhivă

Mașinile nu au putut circula din nou peste Podul Eroilor începând de ieri, așa cum anunța Nicolae Robu, săptămâna trecută. Acest lucru nu a fost posibil din cauza ploilor, a susținut primarul Timișoarei, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Totuși, conform edilului-șef, astăzi, în jurul orei 12.00, după ce s-au realizat și ultimele marcaje rutiere, circulația a fost reluată.

„Din păcate, vremea nu a permis să marcăm tot ce era de marcat la Podul Eroilor, astfel încât să dăm drumul luni dimineața, așa cum este stabilit.


Podul propriu-zis este marcat, dar nu s-au marcat trecerile de pietoni și nu am vrut să dăm drumul la trafic în aceste condiții. Astăzi vom da drumul la trafic, pentru că s-a zvântat suficient încât să se poată vopsi ce a mai rămas de marcat”, a detaliat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, se va lucra în continuare la Podul Eroilor, chiar dacă circulația va fi deschisă.

„Se va lucra în continuare la racorduri mai ales, se vor face finisaje și în zona parapeților, dar ce a fost greu a trecut. Important este să dăm drumul la trafic, am în vedere atât mașinile, cât și pietonii și bicicliștii. Încă nu putem da drumul pistelor de biciclete pe sub poduri, acum se lucrează la asta. Noi am făcut o străpungere, astfel încât bicicliștii să nu mai fie nevoiți să treacă pe carosabil, să aibă continuitate pe sub cele două poduri”, a explicat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.