Săgeată spre cer: formația Țapinarii lansează cel de-al zecelea album la Timișoara

Săgeată spre cer: formația Țapinarii lansează cel de-al zecelea album la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Formația Țapinarii lansează albumul „Săgeată spre Cer” la Timișoara

Trupa „vocal instrumentală de două voci şi o chitară” Țapinarii revine la Timișoara, pentru lansarea celui de-al zecelea album discografic din carieră, care poartă numele de „Săgeată spre Cer”.

La sfârșitul săptămânii trecute, formaţia alcătuită din Cosmin Covei şi Adrian Tănase a susținut două concerte de lansarea a acestui disc în Marea Britanie.

În 2001 Ţapinarii defineau „Sunt fericit” în piesa, albumul şi videoclipul cu acelaşi nume, ulterior devenit imn al unei cunoscute echipe de fotbal şi scandat de zeci de mii de suporteri, desigur în momentele fericite.


18 ani mai târziu, mici complicaţii precum nevestele, copiii si criza de 40 modifică şi mai mult schema iniţială a fericirii. Piesele ce completează povestea de până acum cu versuri sincere despre căsătorie, amante, copilărie, parenting, divorţ, libertate, fericire, le regăsim pe noul album Ţapinarii, intitulat Săgeata spre cer.

Luna trecută, cei doi componenți ai trupei Țapinarii au susținut nu mai puțin de patru concerte diferite în patru zile în Timișoara, recitalurile fiind incluse în cadrul evenimentului Civicultura, organizat de Teatrul Studențesc Thespis și Asociația Culturală Diogene.

Lansarea albumului Săgeata spre Cer va avea loc joi 21 noiembrie, de la ora 21, la The 80’s Pub, iar intrarea este liberă.

Foto: Adrian Mociulschi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.