Sărbătoare cu cântare la Timișoara: Laci Farkaș din Quo Vadis susține...

Sărbătoare cu cântare la Timișoara: Laci Farkaș din Quo Vadis susține un concert cu invitați speciali, de ziua lui

0
DISTRIBUIȚI
Muzicianul timișorean aniversează împlinirea vârstei de 49 de ani cu un concert special

Melomanii timișoreni sunt invitați cu mic cu mare la o sărbătoare a muzicii blues, în cadrul unui eveniment cu tradiție din Timișoara, desfășurat sub sloganul „Leslie Wolf’s Birthday Blues”. Enigmaticul pseudonim de Leslie Wolf a fost „adoptat“ de către muzicianul timișorean Laci Farkaș, fondator al formației Quo Vadis cu câțiva ani în urmă, iar prima ediție a acestui eveniment a avut loc în clubul Daos, cu ocazia împlinirii vârstei de 45 de ani a artistului.


Evenimentul maraton a cuprins patru formule diferite, ce au unit muzicieni și prieteni ai protagonistului.

Următorii ani de „Birthday Blues” au avut o anvergură mai mică, desfășurându-se la Manufactura și Taverna. De această dată, săbătoarea blues-ului revine în forță, cu un concert electric, având la bază colegii din Quo Vadis – Borbely Szilard (tobe) și Kiss Attila (bass și voce), alături de Silviu Dan Iliescu (chitară – Axis) și Maria „Maryliss” Avramescu (voce).

Laci Farkaș, fondatorul formației Quo Vadis a împlinit în 2 noiembrie frumoasa vârstă de 49 de ani, ocazie cu care o sumedenie de melomani din întreaga țară i-au urat un călduros „La Mulţi Ani!”. Recitalul în care Laci Farkaș își sărbătorește alături de fani ziua de naștere va avea loc sâmbătă, 9 noiembrie, la Capcana, cu începere de la ora 21, iar biletele de intrare costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.