Scandal de proporții pe aeroportul din Timișoara provocat de un pasager care...

Scandal de proporții pe aeroportul din Timișoara provocat de un pasager care trebuia să ajungă la New York. De ce au luat autoritățile o măsură radicală

0
DISTRIBUIȚI

Scandal de proporții provocat, astăzi, de un pasager pe Aeroportul Internațional din Timișoara. Aflat în stare avansată de ebrietate, pasagerul turbulent a încercat „să facă legea” sub privirile celorlalți călători. În jurul orei 14.00, bărbatul s-a dus la salonul Business Lounge al aeroportului, unde a pornit scandalul. I s-a adresat nepoliticos și zgomotos unei angajate din cadrul compartimentului Protocol și Informații, apoi s-a dus la vitrina de băuturi alcoolice și s-a autoservit dintr-o sticlă de whisky.

Când i s-a atras atenția, a început să o amenințe pe o angajată a aeroportului, atenționând-o că este important și influent.


Au intervenit în cele din urmă polițiștii, iar pasagerul va fi tras la răspundere.

„Un pasager care nu respectă regulile de conduită și perturbă liniștea celorlalți călători este automat sancționat. În urma celor constatate de către organele abilitate, bărbatul se afla sub influența alcoolului, fapt pentru care în conformitate cu Programul Național de Securitate Aeronautică și Programul de Securitate al Aeroportului Internațional Timișoara, i-a fost interzisă îmbarcarea. Bărbatul urma să plece către München, în tranzit cu destinație finală New York,  fiind pasager al zborului Lufthansa” au declarat reprezentanții aeroportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.