Se adună înfrângerile la SCM Politehnica. Handbaliştii alb-violeţi au fost depăşiţi şi...

Se adună înfrângerile la SCM Politehnica. Handbaliştii alb-violeţi au fost depăşiţi şi la malul mării

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia pregătit de Pero Milosevic nu se regăsteşte în acest sezon. SCM Politehnica a cedat pentru a doua oară la rând pe teren străin. De această dată alb-violeţii au fost învinşti pe terenul celor de la Dobrogea Sud Constanţa, formaţie care a avut de asemenea un start de campionat sub aşteptări.


Gazdele s-au impus cu 29-22 şi au făcut schimb de locuri cu timişorenii în clasament.

Meciul a fost foarte echilibrat în prima parte iar handbaliştii de pe Bega au şi condus la pauză cu un gol: 13-12. După ce au avut două goluri avans, poliştii au trecut însă printr-o nouă perioadă „moartă”, de patru minute fără să înscrie azi, care a răsturnat balanţa. Nu au lipsit durităţile, mereu prezente parcă la încleştarea dintre ultimele deţinătoare ale Cupei.

Până în minutul 50 gazdele s-au distanţat la şase goluri şi au rezolvat în bună măsură problema punctelor. În urma acestui eşec Poli a ajuns la cinci eşecuri contabilizate în nouă partide în ediţia 2019-20 a Ligii Zimbrilor. Bănăţenii au rămas cu opt puncte şi au căzut pe 11, în spatele constănţenilor, care au adunat zece.

Pentru SCM Poli urmează o nouă deplasare, de această dată pe un teren mai accesibil, teoretic, la penultima clasată HC Buzău, duel programat marţi.

SCM Politehnica (marcatori): Marijanovic 5 goluri, Sadoveac 4, Pribanic 4, Cîmpan 4, Dragas 4, Milosevic 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.