SCM Politehnica a rămas cu doar două victorii în campionat. Bănăţenii au...

SCM Politehnica a rămas cu doar două victorii în campionat. Bănăţenii au pierdut jocul de la Vaslui

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica nu a reuşit să se impună pe terenul lui CSM Vaslui, în partida restantă din etapa a 7-a a Ligii Zimbrilor. Handbaliştii alb-violeţi au condus doar la începutul partidei şi au cedat pe final la patru goluri diferenţă, scor 24-28!

Alb-violeţii nu au început deloc rău jocul restant din Moldova, au condus cu trei goluri la start.


Gazdele au revenit însă şi au preluat prima dată conducerea în minutul 13. La pauză diferenţa era de două goluri în favoarea gazdelor: 13-11. La reluare tot amfitrionii au condus constant cu câte două-trei goluri. Mai mult, în minutul 51 Fracaş a făcut 24-20 pentru Vaslui după o lovitură de la 7 metri. Amihăesi a pus temporar şi cinci goluri avantaj pentru gazde iar Poli era practic învinsă înainte de ultimul minut.

Timişorenii au rămas astfel cu doar două victorii din opt partide disputate în noua ediţie a Ligii Zimbrilor. Pentru SCM Poli urmează o deplasare dificilă în etapa a IX-a, pe terenul celor de la Dobrogea Sud, meci programat sâmbătă, de la ora 15.30. Alb-violeţii ocupă doar locul 10, cu 8 puncte, surprinzător constănţenii au avut parte şi ei de un start slab, cu doar 7 puncte din opt meciuri.

SCM Politehnica (marcatori): Dragas 3 goluri, Sadoveac 9, V. Milosevic 1, Marjanovic 3, Cîmpan 3, Fenici 1, R. Năstăsie 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.