SCM Politehnica nu a avut probleme la debutul în noua ediţie a...

SCM Politehnica nu a avut probleme la debutul în noua ediţie a Cupei României. Apărarea trofeului a început la Odorheiu Secuiesc

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica s-a întors victorioasă din jocul disputat în 16-imile Cupei pe terenul celor de la ACS Szejke Odorheiu Secuiesc. Handbaliştii alb-violeţi s-au impus lejer, cu scorul de 32-23. Timişorenii, deţinători ai trofeului, au început astfel cu dreptul o perioadă aglomerată, cu foarte multe jocuri.

17-11 a fost scorul pauzei în fața celor de la ACS Szejke, formație aflată în eşalonul secund. Scorul a fost strâns doar în primul sfert de oră, când echipa locală a ţinut aproape de bănăţeni.


În partea a doua bănăţenii s-au distanţat însă categoric, inclusiv la 12 goluri diferenţă (27-15) în minutul 49. La Poli a revenit Milos Dragas cu ocazia acestui joc iar pe parcursul partidei au fost trimişi în teren şi tineri care au evoluat mai puţin în meciurile oficiale.

”Am jucat într-o sală plină, cu un început mai greu, dar sunt mulțumit de modul cum am reacționat; nu ne-am relaxat pentru că am jucat pe terenul unei echipe din ligă inferioară, dacă s-ar fi întâmplat asta sigur am fi pierdut. Mă bucur că Rusu a apărat 60 de minute și a făcut-o bine; la fel s-a întâmplat și cu Năstăsie și Neamțu pe extreme, pe Marijanovic l-am trimis doar să execute aruncările de la 7 metri. Și Dragas a bifat mai multe minute, intrând în ritmul de meci, iar Trif a jucat și el ceva mai mult de un sfert de oră. Sunt bucuros pentru prezența lor în teren într-o victorie meritată, însă de acum ne concentrăm pe meciul restant cu Vaslui de marți, care devine cel mai important meci al nostru”, a declarat la final Pero Milosevic, tehnicianul alb-violeţilor.

SCM Politehnica (marcatori): Dragas 4 goluri, Neamțu 4, Năstăsie 4, Baican 3, Sadoveac 3, Milosevic 3, Trif 3, Irimescu 3, Pribanic 2, Marijanovic 2, Păiuș 1.

Pentru SCM Poli urmează marţi restanţa din campionat, de la Vaslui (etapa a 7-a).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.