Se apropie cel mai important eveniment internaţional de inovare din regiunea de...

Se apropie cel mai important eveniment internaţional de inovare din regiunea de vest. Participare gratuită, locuri limitate

0
DISTRIBUIȚI

Innomatch 2019, cel mai important eveniment internaţional de inovare al Regiunii Vest, organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în parteneriat cu Tehimpuls – Centrul Regional de Inovare şi Transfer Tehnologic, Automotivest şi Clusterul Regional TIC, va avea loc la Timişoara, în 11 decembrie, de la ora 14,30, la Venue Ivents Timişoara de e strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64, cu particiarea unor reprezentanţi ai Comisiei Europene, experţi în politici publice, inovare, dezvoltare şi cercetare, alături de antreprenori de succes din Europa.

Evenimentul, ajuns la cea de-a VII-a ediţie, este deschis tuturor celor care împărtăşesc dorinţa de a dezvolta un ecosistem antreprenorial şi de inovare în care companiile să înregistreze performanţe. Tematica dezbătută în acest an se intitulează „Ecosisteme de inovare conectate global” iar pe lista participanţilor se află prestigioşi vorbitori români şi străini, printre care Vittoria Alliata di Villafranca, directorul Direcţiei pentru implementarea fondurilor structurale şi de investiţii europene pentru ţări din Europa răsăriteană şi de sud-est, Giacomo Mattino, şeful unităţii Enterprise Europe Network şi Internaţionalizarea IMM-urilor, Ioan Marcel Boloş, ministrul ministerului Fondurilor Europene, Bill Metcalf, directorul Centrului de Inovare St.


Johnʹs de la Universitatea Cambridge, Răzvan Antim, director de vânzări pentru Europa de Est la UiPath, lider în robotizarea proceselor de automatizare. Ei vor prezenta mai multe proiecte interesante şi de succes şi vor fi parteneri de discuţie pentru probleme legate de politici publice europene, inovare şi antreprenoriat. Evenimentul va cuprinde trei sesiuni de prezentări şi discuţii cu publicul iar moderator al acestuia va fi Timothy Benzie, consultant pentru parteneriate de afaceri la Greenwich Research and Enterprise şi Enterprise Europe Network. Evenimentul se va desfăşura în limba engleză, cu asigurarea traducerii.

Cei preocupaţi de inovare se pot înregistra pentru a participa la Innomatch 2019 până în data de 8 decembrie, prin accesarea acestui link, locurile fiind limitate. Informatii suplimentare se pot obţine la adresa de mail office@adrvest.ro sau la telefon/fax 0256.491.981 sau telefon 0256.491.923.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.