Se caută ajutor pentru o mamă care-și crește singură cei patru copii....

Se caută ajutor pentru o mamă care-și crește singură cei patru copii. De ce nu a mai fost primit la școală băiatul cel mare

0
DISTRIBUIȚI

O familie din Timișoara care locuiește în condiții improprii are nevoie de ajutor. Unul dintre cei patru copii aflați doar în grija mamei a fost chiar dat afară din școală de profesoară pentru că avea ploșnițe, transmit cei de la Asociația Look Inside, ce încearcă să-i scoată pe cei cinci din mizerie.

Condițiile în care își duce traiul Delia, mama a celor patru copii, un băiat de 8 ani, unul de 2 ani și doi gemeni de 1 an și 5 luni, sunt greu de imaginat.


În urmă cu aproximativ două săptămâni, Mario, băiatul cel mare, a fost dat afară de la școală pentru că avea ploșnițe. Nu se va mai putea întoarce să învețe până când familia nu va scăpa de dăunători, spun cei de la Asociația Look Inside.

Locuința trebuie deratizată, iar ca acest lucru să fie dus la capăt, familia are nevoie de un acoperiș provizoriu deasupra capului. Ne-am tot sfătuit și am ajuns la concluzia că am avea nevoie de un loc în care familia de cinci suflete să locuiască vreo două săptămâni până vom deratiza totul”, au spus cei de la Look Inside.

Se caută, de asemenea, haine pentru copii și pentru femeie, pentru a pleca fără ploșnițe din locuința în care se află în momentul de față. Apelul a fost lansat pe Facebook de către Asociația Look Inside, iar pentru a se asigura că nu vor ajunge din nou în aceleași condiții, membrii organizației încearcă să le găsească celor cinci suflete o chirie de maximum 400 de lei, pentru ca mama să-i poată întreține cum se cuvine pe cei patru copii. Căutăm soluții! Orice idee e binevenită! Haideți să facem lumină și în viața acestor oameni!”, astfel sună îndemnul celor de la Asociația Look Inside.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.