Se caută firmă care să deszăpezească peste 200 de kilometri de drumuri...

Se caută firmă care să deszăpezească peste 200 de kilometri de drumuri județene din Timiș, în prag de iarnă

0
DISTRIBUIȚI

deszapezire

În prag de iarnă, pe cei 230 de kilometri de drumuri județene aflați în zona de est a Timișului nu are cine să facă deszăpezire. Asta pentru că, deocamdată, Consiliul Județean Timiș nu a reușit să găsească o nouă firmă, după ce societatea cu care instituția a avut un contract de deszăpezire încheiat și-a suspendat activitatea.

„Avem zona șase, din jurul orașului Făget, zona de est a județului, unde am avut contract, dar la acest moment, din cauza unei sentințe dată de instanță, firma respectivă și-a suspendat activitatea, iar contractul a fost reziliat.


Suntem în procedura de negociere cu alte firme care au capacitatea să intervină în acea zonă. Sper ca până vineri să avem încheiat contract și pe această zonă, zona șase, astfel încât să nu avem niciun fel de problemă pe rețeaua de aproximativ 1.300 kilometri de drumuri județene”, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Potrivit liderului CJ Timiș, firmele care au sarcina de a se ocupa de deszăpezirea drumurilor județene din celelalte cinci zone sunt pregătite de iarnă.

„La acest moment, din punctul de vedere al contractelor de deszăpezire, cinci zone din șase sunt asigurate. S-a verificat de către echipa tehnică și situația în teren privind materialele antiderapante, utilajele, echiparea utilajelor”, a precizat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.