Se caută ingineri! Zeci de posturi pentru tineri absolvenți, la CFR

Se caută ingineri! Zeci de posturi pentru tineri absolvenți, la CFR

0
DISTRIBUIȚI

CFR caută ingineri! Zeci de astfel de posturi stau la dispoziția absolvenților ai unei instituții de învățământ superior cu profil tehnic.


Căile Ferate Române SA, care este adminsitratorul rețelei feroviare naționale, a demarat programul de selecție pentru ocuparea a 90 de posturi de ingineri.

Sunt căutați absolvenți din ultimii 3 ani, în cele mai importante domenii de specialitate ale companiei. Posturile de ingineri disponibile sunt distribuite pe toate cele 8 regionale de cale ferată: Timișoara, Bucureşti, Craiova, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Galaţi. Sunt căutați specialiști în tehnologia transporturilor (trafic), telecomunicaţii / telecomenzi feroviare şi electronică (instalații), construcţii căi ferate drumuri şi poduri (linii).

Informaţiile referitoare la condiţiile de participare la preselecţie şi perioada de desfăşurare a acestei etape sunt disponibile la nivelul fiecarei regionale de cale ferată şi, de asemenea, vor fi publicate în perioada următoare și pe site-ul companiei www.cfr.ro, la domeniul angajări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.