Se întrerupe apa în Timișoara și în alte localități din județ

Se întrerupe apa în Timișoara și în alte localități din județ

0
DISTRIBUIȚI

Săptămâna începe cu întreruperi în furnizarea apei, programate de Aquatim, care este nevoită să intervină pentru remedierea unor avarii la rețeaua de distribuții. Timp de mai multe ore, pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în alte localități din județ, nu va curge apă la robinetele consumatorilor.

Se întrerupe apa, în Timișoara, pe străzile străzile Vasile Lucaciu, Ion Barbu, Martir Constantin Vîlceanu, Vânătorilor, Rusu Șirianu, Constantin Daniel, Anton Bacalbașa,Sulina, GrigoreT.Popa și în localitatea Giarmata Vii.


Tot astăzi, în intervalul orar 9.00 – 15.00, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitățile Banloc și Jebel. Întreruperile au loc ca urmare a lucrărilor de spalare și igienizare a rețelei de distribuție a apei.

Totodată, în perioada 11 – 22 noiembrie 2019, între orele 9.00 – 17.00 se întrerupe zilnic (de luni până vineri) furnizarea apei în localitățile Pișchia și Murani pentru lucrări de spălare a rezervoarelor de înmagazinare și a rețelei de distribuție.

În perioada 30.10 – 15.11.2019, între orele 9-17, se întrerupe, zilnic, furnizarea apei în localitățile Bencecu de Jos și Bencecu de Sus, tot pentru lucrări de spălare a rezervoarelor de înmagazinare și a rețelei de distribuție.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.