Seară ucraineană plină de șarm cu acorduri dark, alături de formația Braii,...

Seară ucraineană plină de șarm cu acorduri dark, alături de formația Braii, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația ucraineană Braii a susținut un concert extraordinar luni seara în Timișoara, evenimentul fiind inclus în turneul european al trupei care a editat recent albumul de debut „Lovely Dark Things“. Recitalul trupei din Kiev le-a oferit celor prezenți o seară plină de acorduri post punk și alte bunătățuri, melodiile artiștilor de pe scenă evocându-le spectatorilor amintiri din epoca unor trupe ca Nirvana, Joy Division, The Cure sau Patti Smith.

Solista formației, Oksana Bryzgalova, a mulțumit în mai multe rânduri timișorenilor care au aplaudat la unison show-ul trupei pentru prezența lor la acest eveniment și a oferit un spectacol pe cinste, în care melomanii au putut desluși pe ici pe colo și influențe din PJ Harvey sau The Velvet Underground & Nico.


Muzica „dark“ a celor de la Braii se potrivește de minune cu atmosfera întunecată și rece a Ucrainei și deși e activă doar de doi ani, formația Braii are deja o serie de motive de satisfacție: a participat la Budapest Showcase Hub, a intrat în finala națională a concursului Eurovision din Ucraina și a reușit să atragă atenția amatorilor de muzici post punk dintr-o serie de țări europene.

E oarecum de înțeles, având în vedere că solista Oksana Bryzgalova este (și) propietara unui studio de înregistrări din Kiev (Istok), unde o serie de formații din Ucraina au înregistrat materiale discografice. Bisul oferit de Braii la Timișoara a demonstrat încă o dată că formația e pe drumul cel bun, iar spectatorii acestui eveniment desfășurat în clubul Capcana au avut parte de o seară dark ucraineană cu mult șarm. Turneul formației Braii din țara noastră continuă cu recitaluri în Cluj, București, Galați și Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.