Senator USR de Timiș, la urne: Am votat împotriva ideii de mediocritate...

Senator USR de Timiș, la urne: Am votat împotriva ideii de mediocritate și de prostie în politică

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții USR Timiș au ales să voteze, astăzi, în jurul orei 10.00, la Școala Generală Nr. 30 din cartierul Soarelui, în cadrul turului al doilea al alegerilor prezidențiale.

După ce s-a prezentat la urne, Cristian Moș, liderul USR Timiș, i-a încurajat pe locuitorii din județul nostru, prin intermediul presei, să vină la vot. „Îndemn timișenii să iasă la vot, dreptul de a te exprima liber și de a vota liber a fost câștigat prin sânge aici în Timișoara, aici s-a început, în Timișoara. Îndemn toți timișenii să iasă la vot. Eu nu am votat pentru cineva, am votat împotriva cuiva, am votat împotriva a ceea ce luptăm de trei ani de zile”, a declarat Cristian Moș.

De asemenea, senatorul USR de Timiș a precizat că a votat împotriva ideii de mediocritate și de prostie în politică.


„Și eu am votat astăzi și îi îndemn pe toți cetățenii români să voteze, nu lăsați pe altcineva să hotărască în locul vostru, dragi concetățeni. Și astăzi am votat împotriva ideii de mediocritate în politică, împotriva ideii de prostie, la un moment dat chiar, în politică și sper ca lucrurile de acum înainte să stea cu totul și cu totul altfel”, a precizat Nicu Fălcoi.

Totodată, Dan Reșitnec, președintele USR Timiș, a afirmat că a votat „pentru a nu mai ajunge în situația în care am fost în ultimii trei ani de zile. Am fost totuși la vot, mi-am exercitat acest vot și recomand tuturor românilor și tuturor timișorenilor să iasă la vot”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.