Șoferii care blochează intrarea în curți, garaje și alte imobile, amendați de...

Șoferii care blochează intrarea în curți, garaje și alte imobile, amendați de polițiștii locali din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Disperați că nu găsesc locuri de parcare sau pur și simplu nepăsători, mulți șoferi din Timișoara parchează în locuri nepermise.


Încurcă circulația pietonilor, pe trotuare, își lasă autoturismele pe locurile destinate persoanelor cu handicap sau, de multe ori, blochează accesul în curți, garaje, parcări și imobile. De la începutul lunii noiembrie 88 de șoferi au fost amendați pentru că au parcat blocând intrările.

Polițiștii locali i-au sancționat, din nou, zilele trecute, pe cei care i-au blocat pe alți șoferi. Au fost întâlnite situații în fața unui garaj de pe b-dul Cetății, iar alt conducător auto a blocat accesul într-un imobil de pe strada Telegrafului. Caz asemănător a fost întâlnit și pe b-dul Republicii, iar un conducător auto a blocat accesul într-o curte de la CD Loga. Astfel de cazuri au mai fost întâlnire în parcarea Facultății de Medicină, iar un șofer a blocat accesul în Cimitirul Eroilor

Șoferii au fost sancționați cu amenzi între 290 și 725 de lei și 2 sau 3 puncte de penalizare. Cele mai multe dintre sancțiuni sunt maxime, iar în unele cazuri autoturismele sunt chiar ridicate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.