Șoferul care a provocat accidentul de pe strada Crizantemelor și a fugit,...

Șoferul care a provocat accidentul de pe strada Crizantemelor și a fugit, reținut. Ce au descoperit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișoreni au reușit, ieri, identificarea șoferului care a provocat gravul accident de circulație de pe strada Crizantemelor din Timișoara și a fugit.


Vă reamintim că, joi seara, la intersecția străzii Crizantemelor cu strada Preyer, un microbuz a pătruns pe culoarea roșie a semaforului și a intrat într-un taxi ce venea dinspre Iuliu Maniu și se întrepta către strada Ion Barac. Coliziunea dintre cele două autovehicule a fost puternică, partea din lateral dreapta a taxiului fiind avariată. Șoferul microbuzului a fugit de la fața locului. O femeie în vârstă de 69 de ani, pasageră în taxi, a fost rănită. Imediat după accident, șoferul a fugit de la locul accidentului cu microbuzul care nu avea numere de înmatriculare la vedere.

În urma investigațiilor, polițiștii l-au identificat pe cel care a provocat accidentul – Florin Boiți, de 41 ani, din Timișoara. Bărbatul nu are permis de conducere și a recunoscut că el se afla la volanul microbuzului. După audieri, a fost reținut pentru 24 de ore pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.