Târg de nuntă cu peste 80 de expozanți, la Timișoara

Târg de nuntă cu peste 80 de expozanți, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Te pregătești ca în viitor să faci un pas important în viață și să-ți unești destinele cu o persoană alături de care să-ți petreci restul vieții? Chiar dacă sezonul de nunți se află la sfârșit și mai e puțin timp până la intrarea în post, la Timișoara se va desfășura Târgul pentru Mirese.

CCIA Timiș organizează la Centrul Regional de Afaceri, la sfârșitul săptămânii, un târg de nuntă care va reuni peste 80 de furnizori de servicii de nuntă, pregătiți deja pentru viitorul sezon cu oferte promoționale, lichidări de stoc și oferte early booking.  Vizitatorii sunt așteptați cu reduceri consistente și lichidări de stoc.


Colecțiile de rochii de mireasă ale anului 2019 au reduceri de până la 50%, la fel și costumele de mire. Cofetăriile au pregătit pachete speciale cu decorul de candy bar gratuit pentru semnarea contractului în acest weekend, restaurantele pregătesc oferte pentru evenimentele organizate în zilele de vineri și duminică și, de asemenea, își fac cunoscută oferta pentru sărbători.

 

Cei care se pregătesc să devină miri vor putea să își facă o idee asupra pieței, să cunoască furnizorii și să beneficieze de o ofertă specială, pentru că târgul de nunți propune o ofertă denumită White Weekend”. Programul „Mărită-ți rochia!” a luat amploare și a devenit o tradiție ca miresele să își aducă rochia în încercarea de a o vinde. Sunt așteptate peste 150 de rochii în acest program.

Mirele și mireasa evenimentului vor fi doi actori ai Teatrului Național Timișoara. Vor face urări de bun augur vizitatorilor și expozanților, oferindu-le câte o floare și vor avea ajutoare de nădejde în alaiul lor de nuntă. Târgul își deschide porțile vineri, 15 noiembrie, ora 13.00.

Program:

Joi, 14 noiembrie, între orele 9.00-20.00, se face preluarea rochiilor de mirese prin programul „Mărită-ți rochia!”

Vineri: 13.00 – 20.00
Sâmbătă: 10.00 – 20.00
Duminică: 10.00 – 17.00

.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.