Taximetriștii din Timișoara, liberi să majoreze tarifele. Ce proiect au aprobat consilierii...

Taximetriștii din Timișoara, liberi să majoreze tarifele. Ce proiect au aprobat consilierii locali

0
DISTRIBUIȚI

Persoanele care au nevoie de un taxi au șanse mari să scoată mai mulți bani din buzunar pentru a beneficia de acest serviciu pe raza Timișoarei.


În ultimul plen, aleșii locali au votat un proiect de hotărâre „pentru ajustarea tarifului maximal în vederea efectuării serviciului de transport în regim de taxi”.

Concret, proiectul prevede ajustarea tarifului maximal de distanță cu indicele de inflație de 149.65%, de la 3,39 lei/km la 5,07 lei/km. Din documentația care însoțește proiectul aflăm că tariful de 3,39 lei/km a fost stabilit în anul 2007 și a fost majorat la solicitarea taximetriștilor, care au făcut mai multe adrese prin care au solicitat aceste modificări.

„În urma consultării camerelor taximetriștilor și celorlalte asociații profesionale reprezentative, așa cum rezultă din procesul verbal încheiat în data de 20.11.2019, rezultă că sunt de acord cu tariful de 5,07 lei/km rezultat ca urmare a ajustării tarifului maximal de 3,39 lei/km cu indicele de inflație de 149.65%”, scrie în proiectul de hotărâre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.