Tenativă de jaf într-un magazin din Timișoara. O vânzătoare a fost agresată...

Tenativă de jaf într-un magazin din Timișoara. O vânzătoare a fost agresată de hoți sub privirile impasibile ale mai multor martori VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați au fost prinși la furat, într-un magazin din Timișoara, aflat în zona Calea Șagului. O vânzătoare și-a dat seama că cei doi vor să scoată din magazin mai multe produse, fără să le plătească. A încercat să-i oprească, însă a fost agresată de unul dintre ei.

Întâmplările au avut loc în jurul orei 14.00. Doi bărbați au intrat într-un magazin, de unde au furat dulciuri și mai multe bunuri de uz personal. După ce au trecut de casa de marcat, o angajată a vrut să îi oprească, însă a fost agresată de unul dintre hoți în timp ce mai mulți oameni trec pe lângă scenă fără să schițeze vreun gest.


Ba mai mult, cei prezenți își văd de cumpărături și sunt serviți de colega celei care se lupta cu hoțul. În cele din urmă, bărbatul în vârstă de 38 de ani reușește să scape din mâinile vânzătoarei după intervenția unei femei, conform tion.ro concubina tâlharului.

Cei doi au fugit, dar au fost ulterior indentificați. Este vorba de doi bărbați, unul de 29 de ani și celălalt în vârstă de 38 de ani. Ambii sunt audiați acum de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, iar cel din urmă este cercetat pentru tâlhărie. Cel mai tânăr este cercetat pentru infracțiunea de complicitate de tâlhărie.

UPDATE Ambii bărbați implicați în incident, cât și concubina suspectului în vârstă de 38 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

Sursa imagini: tion.ro

2 COMENTARII

  1. Uitati ce specimene sunt in magazin.asa-zisi barbati.in orice tara civilizata acesti barbaTZEI ar fi anchetati.Nu se poate ca tu sa stai si femeia aia -care ar trebui sa fie incadrata in politie la cum se lupta-sa se lupte cu hotii.

  2. incredibil… cum dracu sa iti continui cumparaturile cand este o lupta in care e implicata o femeie? Sincer… ma mir ca Dancila nu e presedinte de cand lumea… astia sunt barbatii gleznute goale, cei 48% pe care ii doare la patina de vot… cei relaxati… cei neinteresati… cei pe care nu ii intereseaza politica si nici macar sa opreasca o lupta. Nici macar unul nu a sunat macar la 112, nu neparat sa intervina fizic daca e un ratat las ordinar!!!!! Ne meritam soarta… esti agresat in public si nimeni nu te ajuta. Ma mir ca nu au scos telefonul sa filmeze! Ordinari lasi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.