Timișoara 2021, promovată la Gala Corpului Turistic din Austria

Timișoara 2021, promovată la Gala Corpului Turistic din Austria

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1209120293">

Timișoara 2021 capitală europeană a culturii a fost promovată, aseară, în cadrul Galei Corpului Turistic din Austria, asociatia Birourilor Naționale de Turism care acționează pe piața turistică de acolo. Asociația a fost reprezentată de președintele Horațiu Rada și de Simon Giurcă, cel care se ocupă de partea de turism în cadrul TM 2021. La evenimentul care s-a desfășurat la Palatul Ferstel din centrul Vienei au participat peste 250 de persoane, reprezentanții a 21 de birouri naționale  de turism care activează în Austria, a celor mai mari tour operatori, asiguratori în turism și jurnaliști specializați în acest domeniu.

În timpul galei, a fost prezentat asistenței un videoclip de prezentare a Timișoarei, iar orașul de pe Bega are o pagină dedicată în broșura editată cu această ocazie.

Corps Touristique Austria (Corpul Turistic din Austria) a fost inființată în anul 1974 și numără în acest moment 33 de birouri naționale de turism (Italia, Spania, Grecia, Turcia, Franța, Ungaria, Austria, Polonia, Croația, SUA, Thailanda, China și altele), are 45 de membri asociați, printre care se numără marii tur-operatori: TUI, Rewe Touristik, Alltours, Verkehrsbüro, Dertour, marile companii de asigurări pentru turism, cele doua Automobil Cluburi austriece, ÖAMTC si ARBÖ, editurile News, CB Verlag, ÖE24, firma de închirieri auto Hertz, Clubul de vacanță Aldiana, compania Gewista.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.