Timișorenii de la Dincolo de Ziduri au lansat videoclipul piesei „Prea puțin...

Timișorenii de la Dincolo de Ziduri au lansat videoclipul piesei „Prea puțin îmi pasă” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația timișoreană Dincolo de Ziduri a lanst un nou videoclip

Formația timișoreană Dincolo de Ziduri a revenit în atenția melomanilor cu un nou videoclip numit „Prea puțin îmi pasă“, realizat de Cinematica, piesa fiind mixată și masterizată de Cătălin Ivașcu.

„Într-o lume în care contează doar prezentul, devine din ce în ce mai demodat să vorbim despre moarte și veșnicie.


Am ales să tratăm acest subiect în piesa de față. Dedicată lui Vitalii Slupetskii un adevărat învingător care la fel ca alții a luptat lupta cea bună pană la capăt lăsându-ne un exemplu“, spun membrii formației Dincolo de Ziduri despre această piesă.

Formația Dincolo de Ziduri a luat naștere acum zece ani, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment. Membrii trupei: Johny Kui, Popa Mihai, Daniel Kui și Emi Kui abordează în principal un stil rock, pe care îl împletesc cu diferite forme de hard-rock sau progressive rock pentru a surprinde ascultătorul prin contrastul neașteptat dintre versuri și instrumente. Formaţia timişoreană a lansat, în luna septembrie a anului 2016, primul videoclip, la melodia „Deschizi drumuri noi”. Luna trecută, formația Dincolo de Ziduri a susținut un concert în Piața Operei din Timișoara, evenimentul fiind inclus în cadrul Festivalului Vinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.