A fost programată a treia dezbatere publică privind PUZ-ul pentru complexul imobiliar...

A fost programată a treia dezbatere publică privind PUZ-ul pentru complexul imobiliar care va fi realizat lângă Primăria Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Proiectul controversat privind realizarea unui complex imobiliar pe terenul aflat vizavi de Primăria Timișoara va fi dezbătut pentru a treia oară.

Reprezentanții municipalității au anunțat că vor organiza în data de 13 noiembrie, ora 14.00, în sala de ședințe a Consiliului Local Timișoara, o nouă dezbatere publică pe marginea „Proiectului de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Mixed-Use – Zona centrala – Construire clădiri cu funcţiuni mixte: locuire colectivă, activităţi administrative, de administrarea afacerilor, financiar – bancare, comerciale (terțiare), culturale, de turism, servicii (terțiare), parcaj colectiv public și privat” Bd.


Mihai Eminescu nr. 2, Bd. C.D.Loga nr. 3, Timişoara.

La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate de subiect.

Cei interesaţi se pot adresa şi în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro, până în data de 12.11.2019, ora 10.00. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt, îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant, a informat Primăria Timișoara.
Vă reamintim că acest PUZ s-a aflat pe ordinea de zi a plenului Consiliului Local Timișoara din data de 25 octombrie, dar a fost retras de către primarul Nicolae Robu, ca urmare a criticilor venit din partea unor consilieri locali, dar și a celor apărute în spațiul public.

1 COMENTARIU

  1. Adriana Mâţ, eşti la Pressalert, de ce nu spui corect în ce constă controversa privind ,,realizarea unui complex imobiliar” şi anume că presupune dărâmarea unor clădiri de patrimoniu. Mafioţii ăştia chiar nu pot să facă ceva fără să dărâme istoria şi trecutul oraşului(clădirea I.S.J.-ului chiar arată superb) ? Nu există destul teren liber ? Sau iară au ceva afaceri murdare ? Atenţie – Urbanismul şi consilierii care sunt de acord – mafioti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.