Tribunalul Timiș l-a condamnat pe criminalul care l-a decapitat cu drujba pe...

Tribunalul Timiș l-a condamnat pe criminalul care l-a decapitat cu drujba pe un bărbat din Sânandrei

0
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a dat,ieri, sentința în dosarul în care a fost trimis în judecată arădeanul Dorin Muntean, autorul crimei înfiorătoare de la Sânandrei. Vă reamintim că în 31 ianuarie, în jurul orei 4.30, agresorul a început să taie cu drujba ușa unei case în care era un bărbat împreună cu fiii săi în vârstă de 14 ani si 18 ani si prietena unuia dintre băieți.


Copiii au fugit, iar proprietarul a fost lovit de atacator care apoi l-a decapitat cu drujba.

„Nu aveam cum să nu-l omor la ce supărat eram pe el”, le-a povestit, ulterior, criminalul anchetatorilor. Muntean cunoștea zona unde avea să dea atacul pentru că-și mai vizitase de câteva ori victima cerându-i să-i restituie cei 2.000 de euro și să primească înapoi BMW-ul pe care-l vânduse. Atacatorul a povestit că în urmă cu câteva luni, tot el a fost cel care i-a distrus mașina victimei în semn de răzbunare și sperând că așa îl va convinge să facă tranzacția. Incidentul a fost cercetat de polițiștii din Sânandrei, dar plângerea a fost retrasă.

Tribunalul Timiș l-a găsit vinovat pentru omor calificat, cu premeditare și cruzimi, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, sentința finală fiind de 25 de ani și șase luni de închisoare. De asemenea, i s-a interzis să se apropie de copiii victimei la o distanţă mai mică de 100 m pe o perioadă de 5(cinci) ani, după executarea pedepsei închisorii, după graţierea totală ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripţie a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiţionate și să plătească despăgubiri morale de 130.000 euro. Sentința nu este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.