Un bărbat a fost prins în flagrant de DIICOT când voia să...

Un bărbat a fost prins în flagrant de DIICOT când voia să vândă 15 kg de canabis trimis prin curier din Spania

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost reținut de DIICOT după ce a fost prins în flagrant când încerca să vândă 15 kilograme de canabis pentru suma de 16.000 de euro. În mașina lui, anchetatorii au găsit un pistol, cinci cartușe și 16.300 de euro.

Procurorii DIICOT Structura Centrală au reținut un bărbat în vârstă de 39 de ani pentru trafic de droguri de risc.

„În cauză, s-a reținut faptul că inculpatul S.I.D., cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni de trafic de stupefiante pe teritoriul Franței, în mod repetat și în baza aceleași rezoluții infracționale, a procurat din Spania și a introdus pe teritoriul României, prin intermediul unor firme de curierat, cantități importante de droguri de risc (canabis), în vederea comercializării acestora către diferite persoane”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Cercetările anchetatorilor au indicat faptul că bărbatul urmează să vândă o parte din drogurile de risc, drept pentru care procurorii, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, au organizat un flagrant.

„În acest sens, la data de 21.11.2019, inculpatul S.I.D.


a fost prins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze cantitatea de aproximativ 5 kg de cannabis, contra sumei de 16.000 euro. În autoturismul inculpatului a fost descoperit un pistol tip revolver cu glonț letal, fără serie, deținut illegal, cu cinci cartușe aferente, introduse în pistol, suma de 16.300 de euro și 595 de lei susceptibilă a proveni din traficul de droguri”, mai precizează anchetatorii.

În cauză a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra unei mașini în valoare de 50.000 de euro.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.