Un chirurg din Timișoara și-a bătut propriul copil până la băgat în...

Un chirurg din Timișoara și-a bătut propriul copil până la băgat în spital. Ce riscă tatăl

0
DISTRIBUIȚI

Un chirurg din Timișoara este acuzat că și-a bătut cu bestialitate propriul copil, până când la băgat în spital. Incidentul s-a petrecut vineri, în data de 8 noiembrie, după ce băiatul în vârstă de 13 ani s-a întors de la școală, fiind agresat fizic din pricina notelor primite la școală, scrie renasterea.ro.

Radu Blagoe, chirurgul acuzat că și-a bătut copilul, își desfășoară activitatea la Spitalul Clinic CFR, acolo unde a fost și manager interimar. Medicul și-a bătut copilul în vârstă de 13 ani la sfârșitul săptămânii trecute, după ce anterior îl amenințase în câteva rânduri cu repercursiuni fizice severe. Totul din cauza unor note primite la școală, un 6 la istorie și un 7 la latină, spune mama copilului, aflată în Austria, conform sursei citate anterior.

Copilul bătut locuiește cu tatăl său, după ce acesta s-a despărțit de mama băiatului, iar instanța i l-a încredințat. Aflată în Austria, femeia a primit mesaje disperate din partea copilului, care i-a relatat cele întâmplate și i-a cerut ajutorul. Autoritățile au intrat pe fir după ce mama băiatului s-a întors de urgență din Austria, a luat legătura cu Protecția Copilului, iar bunicul copilului bătut a sunat la 112.

Conform „Renașterea Bănățeană”, bărbatul nu este la prima abatere.


Radu Blagoe a fost condamnat în trecut la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru că și-a bătut crunt fosta iubită. Acum bărbatul a intrat din nou în atenția autorităților și riscă să fie trimis după gratii.

Sursa foto: renasterea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.