Un loc se construiește împreună: concert caritabil pentru persoanele cu dizabilități

Un loc se construiește împreună: concert caritabil pentru persoanele cu dizabilități

0
DISTRIBUIȚI
Formația Unity of Opposites susține un recital în cadrul acestui eveniment caritabil

La sfârșitul lunii noiembrie, trei trupe arădene vor susține concerte în cadrul evenimentului caritabil „Un loc“, în urma căruia persoanele cu dizabilități incluse în programul cu același nume pus la cale de Fundatia de Abilitare „Speranța” vor avea parte de sprijin material.

„De foarte multe ori ni se întâmplă că în viață fiecăruia dintre noi lucrurile să se miște atât de repede încât să pierdem din perspectiva multe altele care merită poate chiar mai mult din atenția noastră. În momentul de față în România, mai mult de 18.000 de persoane cu dizabilități trăiesc segregate și abuzate în instituții de stat. Din acest motiv, Fundația de Abilitare Speranța a luat decizia de a lansa la Timișoara un serviciu de locuire în comunitate și sprijin individual, o alternativă privată și replicabila la nivel național – «UnLoc». «UnLoc» consideră că persoanele cu dizabilități trebuie să se bucure de aceleași drepturi și libertăți că toți ceilalți cetățeni. Fiecare persoană are un rol la fel de important de jucat în societate, iar diversitatea aduce beneficii sociale. Astfel, acest serviciu își propune să ofere împuternicire și să creeze un sentiment de apartenența, siguranță și încredere – în sine, în relațiile cu ceilalți și nu în ultimul rând, în viitor. În 2019, 6 persoane vor ieși din instituții și se vor mută în cele două apartamente din Timișoara deja pregătite. Scopul acestui eveniment este de a strânge fonduri, care vor fi utilizate în dezvoltarea și susținerea serviciului: Mutarea beneficiarilor, Produse de igienă și curățenie, Dotarea și utilarea locuințelor protejate, Chirii pentru locuințe, Plata salarii și cursuri de training pentru personal“, spun organizatorii acestui eveniment caritabil.

Concertul va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 21.00, la clubul Nerv din Arad, unde vor cânta formațiile Unity Of Opposites, Groovernatores și Things to Come, iar biletele de intrare costă 20 lei.

Unity Of Opposites este rezultatul unui proiect născut dintr-o constantă dorința de exprimare.


Un proiect care încetul cu încetul s-a transformat în ceva tot mai serios și care a acceptat provocarea de a aborda muzică într-o viziune cât mai naturală și lipsită de orice rigoare, prin exprimarea tuturor stărilor sufletești care ne încearcă pe toți în calitate de oameni. Trupa a împărțit scena în diferite județe din țară cu trupe că și Implant pentru Refuz, Lostbone, Luna Amară, Axegressor și multe altele, iar în vara această a fost selectată din aproximativ 50 de trupe pentru a participa la Posada Rock Festival ediția 2019. În momentul de față Unity of Opposites se află în procesul de înregistrare a unui material de album, material care conține și primele expuneri ale trupei sub formă videoclipurilor oficiale “În Decor” și “Our Oblivion”. Formația Unity Of Opposites va susține concerte și în deschiderea evenimentelor de lansare a noului album al timișorenilor de la Implant pentru Refuz, ce vor avea loc în luna decembrie la Cluj, Timișoara și București. Unity Of Opposites înseamnă: Paul LungFrent – Voce, Sebastian Pascut – Chitara, Radu Sirbut – Chitara bas, Paul Marcu – Drums.

Groovernatores este una dintre mișcările care atenționează și provoacă, un blend de excepție între pop, funk și hard rock – totul cântat în limba română. Trupa impresionează prin grooveuri mai mult decât dansabile, chitare și bass de-o armonie impecabilă și un text liric care în culmea simplității elegante a rimei, provoacă și niște semne de întrebare aproape existențiale. A participat la multe evenimente concertistice printre care și renumitul ABC la Aeroport în anul 2017 și nu s-a oprit nicicând din a oferi peste așteptarea publicului. Groovernatores înseamnă: Ionuț Tănase – Voce, Chitara, Eugen Edeleni – Chitara, Alin Mocuta – Chitara Bass, Dănuț „Rock” Savu – Drums

Things to Come reprezintă îndrăzneala neobosită a Aradului, mereu prezența și mereu un lider al inițiativei. Un exemplu de urmat care nu eșuează în a-și ține publicul atent și în suspans nu doar prin acțiunile pe care le intrepretinde, dar și prin muzică prin care transmite oricând și la orice ora un sound mai mult decât corect și o execuție mai mult decât clară. Things to Come înseamnă: Cătălin Galben – Voce, Chitară, Adi Hăran – Chitară, Dolly Crișan – Drums, Claudiu Cristea- Chitară Bass, Dragoș Mihăilescu – Chitară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.