Două noi catarge pentru drapele, chiar în fața Catedralei Mitropolitane. Nicolae Robu...

Două noi catarge pentru drapele, chiar în fața Catedralei Mitropolitane. Nicolae Robu spune că nu e ideea lui

1
DISTRIBUIȚI

Timișoara se umple de catarge. După intersecția dintre străzile Michelangelo și Brătianu și Piața Libertății, Primăria Timișoara a mai găsit încă un loc în care să înalțe catarge pentru steaguri tricolor. Este vorba chiar de spațiul verde din fața Catedralei Mitropolitane din Timișoara, unde au fost montate două astfel de obiecte.

„Să scoți bradul regal ca să-l înlocuiești cu catarge; ei bine, asta înseamnă patriotism”, a scris, pe Facebook, Sorin Predescu, șeful Direcției Județene de Cultură Timiș.

Pe de altă parte, Nicolae Robu a declarat, astăzi, că nu a fost tăiat bradul, ci că acolo se mai afla doar un butuc, și el putred, care a fost scos din pământ. De asemenea, edilul-șef a susținut că nu a știut nimic despre montarea catargelor și că ideea îi aparține șefului Direcției Edilitare din primărie, Culiță Chiș.

„Întrebați-l (n.r.


despre amenajările din fața catedralei) pe domnul director general Culiță Chiș, că el s-a ocupat de problemă. Se va amenaja platoul, se va reface platoul cu piatră de pavaj și se va pune bordură. Un copac era putred, el are poze de acolo, era doar butucul putred și la altul era nu știu ce măr. A fost inițiativa domnului director general Culiță Chiș. A spus că vrea să-mi facă o surpriză. A făcut astea fără să discutăm înainte. Eu am discutat să punem un catarg în Piața Libertății. Asta este o discuție veche, de câțiva ani, am vrut și eu să facem un catarg acolo pentru că simțeam nevoia la evenimentele pe care le organizăm acolo. După care am avut discuții cu liderii militari și am convenit ca ei să solicite, ca să intrăm pe o anumită procedură, că nu mi se părea normal să vin eu să cer să se pună catarg. A fost o discuție cu ei, am mers pe procedură, celelalte au fost inițiativa domnului director. S-a scos un butuc efectiv, copacul era dispărut demult și acum s-a scos butucul. Butucul era în pământ, dar copacul era dispărut de Dumnezeu știe când, de ani de zile, de foarte multă vreme”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a precizat că nu crede că vor mai apărea catarge cu tricolor și în alte zone ale orașului.

Foto: Facebook / Sorin Predescu

1 COMENTARIU

  1. Voi faceţi surprize cu Timişoara ? Robu şi Culiţă Chiş sunteţi DICTATORI ?? V-aţi cosultat cu timişorenii, oroprietarii acestui oraş ? Tăierile nu se puteau face fără aprobarea Direcţiei de mediu din subordinea lui Robu şi a lui Robu implicit ! Mincinosule de Robu, ce copac putred ? Aţi tăiat mii de copaci în oraş minţind că sunt putrezi ! Din satelit se vede că erau verzi. Mafioţi care nenorocesc acest oraş. Timişoara nu se va ecologiza până când aceşti penali nu vor înfunda puşcăria !
    Domnule Sorin Predescu, șef al Direcției Județene de Cultură Timiș, vă rugăm faceţi-le plângere penală. Acelaşi lucru pot să-l facă toţi cetăţenii oneşti care au poze recente de acolo !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.