Un nou protest față de demiterea medicului Marius Craina de la conducerea...

Un nou protest față de demiterea medicului Marius Craina de la conducerea Spitalului Județean Timișoara FOTO

3
DISTRIBUIȚI

Câteva zeci de cadre medicale s-au adunat și astăzi în fața Spitalului Județean Timișoara pentru a protesta față de decizia noului ministru al Sănătății de a-l schimba din funcția de director pe medicul Marius Craina cu liberalul Raul Pătrașcu.

Astfel, angajați din mai toate secțiile unității medicale au scandat „Profu Craina”, „Craina, te vrem primar”, „Fără politică”, „Bravo, Craina”, „Continuitate” și au aplaudat.

„Îl rugăm pe noul ministru al Sănătății să-l lase pe conducătorul pe care-l avem, pe domnul Marius Craina, care și-a făcut treaba, să-l lase în continuare să managerieze pentru că a făcut foarte multe pentru spital. Nu trebuie să fie pe bază politică. Dacă omul își face treaba, trebuie să meargă în continuare sau trebuie să-i dăm în cap că nu este penelist sau din alte partide? Nu mi se pare corect.


Noi nu scandăm împotriva noului director, noi vrem să rămână cel care a fost”, a spus unul dintre manifestanți.

Ieri, a fost lansată și o petiție online de susținere a medicului Marius Craina, fiind strânse aproape 2.500 de semnături, până acum.

3 COMENTARII

  1. Foarte trist ce se intampla!! Este o mare pierdere pentru intregul colectiv care il doreste pe MARIUS CRAINA in functie!! A realizat pentru aceste spital ce nu a reusit nici o alta conducere! RUSINE PNL! RUSINE PNL! RUSINE PNL!

  2. Fraților, dacă vă iubiți șeful, susțineți-l până la capăt! Nu cedați! La o adică, recurgeți și la o formă extremă de protest, grevă dacă e nevoie! Nu se poate chiar așa să nu se țină cont deloc de dorința salariaților care chiar nu doresc schimbarea managerului. Inadmisibil! Până la urmă trebuie să se înțeleagă că nu puteți fi ignorați. Vă doresc mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.