Un sat din Timiș va fi transformat de Asociația Acasă în Banat,...

Un sat din Timiș va fi transformat de Asociația Acasă în Banat, care pregătește a doua ediție a Festivalului Faptelor Bune

0
DISTRIBUIȚI

Un alt sat din vestul țării va fi transformat de către Asociația Acasă în Banat, care face primii pași pentru o nouă ediție a „Color the Village / Colorează Satul”, transformat într-un festival al faptelor bune. La prima ediție, comuna Eftimie Murgu, din județul Caraș-Severin, a fost transformată cu ajutorul a peste 250 de voluntari, care au renovat zeci de case în patru zile.

Primul pas în de-a doua ediție este identificarea localității în care va interveni Asociația Acasă în Banat în vara anului viitor. Va veni rândul unei localități din Timiș. Tocmai de aceea, timp de două săptămâni, până în data de 28 noiembrie, se pot trimite propuneri pentru satele din Timiș.


Membrii asociației vor analiza propunerile și vor alege cea mai potrivită locație pentru desfășurarea evenimentului

30 de case renovate în 3 zile, ținta din 2020

Obiectivul pentru anul 2020 este renovarea a 30 de case, în trei zile. Vom alege un sat din Timiș care să ne primească cu brațele deschise, să găzduiască voluntarii, să îi omenească și să îi ajute când au nevoie. Dacă la prima ediție ne-am decis să ajutăm un sat cu real potențial turistic, prea puțin valorificat, de această dată ne îndreptăm atenția către un sat defavorizat, iar acțiunea noastră să aibă un impact real asupra acelei comunități”, a declarat Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

Propunerile pentru a doua ediție a Color the Village – Festivalul Faptelor Bune, pot fi făcute completând următorul formular: https://forms.gle/X7WTFa4s3KSVt3Hv6

Asociația Acasă în Banat poate fi sprijinită în demerusrile pe care le face

  • Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
  • Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
  • SWIFT/ BIC: BTRLRO22
  • PayPal: acasainbanat@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.