USR-istul Fritz: ”Actualul primar a fost candidatul comun PSD + PNL în...

USR-istul Fritz: ”Actualul primar a fost candidatul comun PSD + PNL în 2012. Încă nu s-a creat universul paralel în care ar primi susținerea noastră”

1
DISTRIBUIȚI

Candidatul USR la Primăria Timișoara, Dominic Samuel Fritz, a reacționat, astăzi, pe Facebook, la informația lansată în spațiul public că, în urma discuțiilor dintre Ludovic Orban și Dan Barna, ar urma să fie susținut pentru încă un mandat, Nicolae Robu.


În realitate, discuția celor doi președinți de a avea candidați comuni se referea la orașele cu primari PSD, cum ar fi capitala București.

”Sistemul vechi pare tare speriat de noi. Înțeleg că visul lor umed este să fim prieteni buni la Timișoara. Consecvența noastră este o amenințare pentru cei care sunt obișnuiți cu profesionalism prefăcut. Încearcă tot felul de gimnastică politică, așa după stilul lor de șmecheri stângaci, să dilueze contrastul limpede între cei care vor să reformeze sistemul politic și cei care fac blat cu el de 30 de ani. Să fie clar: actualul primar a fost candidatul comun PSD + PNL în 2012. Încă nu s-a creat universul paralel în care ar primi susținerea noastră”, a anunțat Fritz.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Fritz sunteți foarte elegant sau așa va zis Barna sa fiți cu Robu. Nu prea îl deranjați și nu prea vă legați de multitudinea de ilegalități pe care le face primarul. Dar de vilele primarului ce părere aveți. Nu cred că o să mi răspundeți că doar nici dumneavoastră nu vă coborâți la preocupările și întrebările cetățenilor. Chiar mi ar face placere sa mi răspundeți. Mulțumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.