Viorica Dăncilă, aşteptată în faţa Prefecturii Timiş de protestatari, în frunte cu...

Viorica Dăncilă, aşteptată în faţa Prefecturii Timiş de protestatari, în frunte cu Mălin Bot şi Cristian Brâncovan UPDATE Ce s-a întâmplat la sosirea liderului PSD FOTO & VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Viorica Dăncilă este așteptată în fața Prefecturii Timiș de un grup de protestatari. Printre aceștia se numără activistul Cristian Brâncovan și jurnalistul Mălin Bot.

Brâncovan a adus mai multe portavoci, care au fost folosite și la vizita anterioară a Vioricăi Dăncilă. Sunt aproximativ 15 protestatari care scandează „PSD, ciuma roşie!” şi „Hoţii!”. În zonă se află importante forţe ale Jandarmeriei şi mai mulţi tineri din TSD. Toată lumea e în alertă.

Reprezentanţii Jandarmeriei i-au avertizat pe protestatari că încalcă legea. Fapt ce a provocat nemulţumirea celor care o aşteaptă pe Viorica Dăncilă: „Hoţilor, nu ne puteţi interzice!”. Cristi Brâncovan a susţinut că a notificat Comisia de ordine publică, legat de acest protest şi nu mai are nevoie de altă aprobare şi a susţinut că Jandarmeria încalcă legea. Comandantul IJJ Timiş a transmis că „noi nu facem politică aici, facem politica legii”, atunci când i s-a reproşat că o apără pe Viorica Dăncilă, care mai are de stat trei zile în funcţia de permier. Mălin Bot a început să-l filmeze pe comandantul Jandarmeriei întrebându-l insistent: „De ce sunteţi aici, chiar dumneavoastră, comandantul Jandarmeriei Timiş.


Nu aveţi altceva de făcut? Sunteţi ca Pristanda”.

UPDATE „Mincinoasa, mincinoasa!” şi „Analfabeta!”, au scandat protestatarii la sosirea Vioricăi Dăncilă, în timp ce aceasta era condusă către clădire. Din grupul de pesedişti, Natalia-Elena Intotero s-a desprins şi a oferit un pliant chiar unei protestatare.

1 COMENTARIU

  1. Cristi erai baiat fain si ai toata admiratia mea pt spiritul civic de care dai constant dovada. Dar nu te inhaita cu Bot,care e doar o trompeta a unora din umbra…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.