Accident grav pe o șosea din vestul țării, doi oameni au murit...

Accident grav pe o șosea din vestul țării, doi oameni au murit FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-737722485">

Un teribil accident de circulație s-a petrecut în această seară pe DN 7, pe raza localității hunedorene Mintia. În urma impactului dintre o autoutilitară și un camion, două persoane și-au pierdut viața.

„Un bărbat de 53 de ani, din judeţul Alba, care conducea o autoutilitară pe DN 7, din direcţia Deva – Arad, nu a pătrat o distanţă suficientă in mers faţă de autotractorul condus din aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 33 de ani, din Haţeg, care a oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, în zona termocentralei Mintia, pe care l-a tamponat în partea din spate. În urma impactului a rezulat decesul conducătorului auto de 53 de ani şi a unui pasager de 60 de ani, din Alba, aflat ambii din autoutilitară. Traficul a fost restricţionat şi dirijat pe rute ocolitoare până la ora 20.15”, a transmis comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Sursa foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.