Adăposturi improvizate în care trăiau mai multe persoane, demolate cu buldozerul, la...

Adăposturi improvizate în care trăiau mai multe persoane, demolate cu buldozerul, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Intervenție în forță a polițiștilor locali, în urma sesizărilor primite de la cetățeni, pentru demolarea mai multor adăposturi improvizate, pe o stradă din Ciarda Roșie. Împreună cu reprezentanți ai Biroului Salubrizare din cadrul primăriei, s-a intrat cu buldozerul pentru demolarea adăposturilor improvizate pe un teren viran.

Colibele și cantitatea semnificativă de deșeuri creată de cei care locuiau în casele improvizate au devenit insuportabile pentru locuitorii din zonă, care au apelat la ajutorul autorităților. Astfel că ieri polițiștii locali s-au îndreptat pe strada Legumiculturii, la colț cu N.D. Cocea, pentru a răspunde sesizărilor cetățenilor.

Au fost demolate patru adăposturi improvizate și a fost igienizată locația. Au fost depistate 7 persoane și îndrumate către serviciile sociale petnru soluționarea situației. Oamenii legii fac permanent astfel de verificări, acolo unde sunt semnalate locuințe ilegale.

Pe tot parcursul anului s-a intervenit, în Timișoara, pentru demolarea a 73 de adăposturi improvizate. Cele mai multe cazuri au fost întâlnite în special pe terenurile virane din zonele mărginașe ale orașului.


Poliția Locală face apel la cetățeni ca, în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe e-mailul contact@politialoctm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.