Amalia Gaiță revine în fața fanilor de „acasă“ cu un concert de...

Amalia Gaiță revine în fața fanilor de „acasă“ cu un concert de neratat

0
DISTRIBUIȚI
Amalia Gaiță, alături de colegii ei de trupă

Solista timișoreancă Amalia Gaiță va susține un concert extraordinar duminică 8 decembrie, de la ora 18, la Iulius Town, în zona Atrium. Artista care recent a susținut un concert în cadrul Festivalului Vinului din Arad va fi însoțită de membrii formației ei, Adrian Șchiopu – tobe, Mihai Moldoveanu – chitară bas și Vlad Cotruș – chitară.

După ce la sfârșitul anului 2017, Amalia Gaiță și-a lansat albumul de debut cu un concert memorabil, creatoarea discului „Melting Sun“ a revenit alături de colegii ei de trupă cu mai multe concerte în Timișoara și în țară.


Albumul de debut al solistei timişorene, „Melting Sun”, aduce la un loc 11 teme, 11 stări, pornind de la piese energice, ca „Rudy Laughs”, până la calmul „Moon starter” sau „Return to you”. Amalia Gaiță îmbină cu succes pasiunea pentru fotografie cu cea pentru muzică şi a devenit cunoscută melomanilor timişoreni datorită colaborării sale cu pianistul Teo Milea.

„Inspiraţia mea vine din experienţele personale, care, transpuse în muzică, devin aproape universale, aici e frumuseţea. Arta ne arată cât de asemănători suntem, iar noi răspundem, rezonăm. Albumul Melting Sun e încă proaspăt lansat, aşa că nu mă grăbesc cu anunțul unui nou material. Sigur, perspective există, precum şi piese noi. Pe unele le cântăm deja în concerte, altele sunt în lucru. Experimentăm cu sound-uri diferite şi ne provocăm să ieșim din zona de confort, atât timp cât păstrăm emoția și intimitatea stilului caracteristic“, spune artista, care în luna octombrie a susținut un mini – recital la Teatrul Național din Timișoara, cu ocazia galei aniversare a zece ani de existență Pressalert.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.