Aproape 2.000 de amenzi date în ultima lună, la Timișoara, celor care...

Aproape 2.000 de amenzi date în ultima lună, la Timișoara, celor care au parcat ilegal

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1661198031">

În Timișoara, șoferii care parchează neregulamentar, pe pietonală, sunt buni de plată. Polițiștii rutieri i-au luat la ochi pe aceștia, iar în ultima lună au acordat aproape 2.000 de sancțiuni contravenționale, în mai multe zone ale orașului.

Graba, neglijența sau lipsa locurilor de parcare îi determină pe șoferii din Timișoara să parcheze în locuri interzise. Polițiștii locali, vigilenți în astfel de cazuri, au luat măsuri și i-au sancționat. În ultima lună au fost date 1.829 de sancțiuni contravenționale șoferilor care au intrat și au staționat pe străzile pietonale atât din centrul orașului, cât și pe străzile aferente.

Cele mai multe sancțiuni au fost date pe străzile Gh. Lazăr, Palanca, A. Pacha, Gh. Mușat, V. Alecsandri, E. de Savoya. Numai în cursul zilei de ieri au fost aplicate în zona centrală un număr de 191 sancțiuni, fiind și ridicate un număr de 11 autovehicule din zone precum Piața I. Huniade, străzile C. Brediceanu, Proclamația de la Timișoara și Gh. Dima. Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și două sau trei puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.