ASU Politehnica a devenit mai atractivă. Octavian Benga aşteaptă întăriri şi sponsori...

ASU Politehnica a devenit mai atractivă. Octavian Benga aşteaptă întăriri şi sponsori noi în iarnă: „Am promisiunea”

0
DISTRIBUIȚI

Parcursul bun al Politehnicii susţinute de druckeri la finele lui 2019 ar putea aduce şi oameni potenţi financiar alături de echipă. După interesul manifestat de Teodor Tender, fiul omului de afaceri Ovidiu Tender, antrenorul alb-violeţilor, Octavian Benga a vorbit la finele victoriei cu Pandurii şi despre alţi „finanţatori” care s-ar putea alătura proiectului de pe „Ştiinţa”.

La intrarea în pauza de iarnă, ASU Politehnica a rămas în preajma podiumului Ligii 2, la patru puncte de locul 3, de baraj, ocupat acum de Rapid.


Întrebat de o schimbare de obiectiv Tavi Benga a rămas echilibrat, dar a vorbit totodată despre posbili noi sponsori aduşi chiar de el.

„Chiar dacă matematic suntem mai aproape de promovare, real suntem mai aproape de retrogradare. Trebuie să recunoaştem că suntem o echipă care prin muncă, atitudine, organizare tactică, am făcut acest număr de puncte… Trebuie să fim în continuare modeşti şi în funcţie de situaţia materială, pentru că se fac mari eforturi pentru acest buget, cred că cel mai mic din B… Vom încerca să completăm lotul cu jucători care să ne ajute, dacă vom putea. Am promisiunea unor prieteni care activează în diferite domenii că vor veni alături de mine, să ne susţină activitatea. Vom vedea câţi vor veni, fac apel şi la oamenii din oraş, toţi susţinătorii, cu puţinul pe care-l dă fiecare e binevenit pentru a ne desfăşura activitatea cât mai bine”, a spus Benga.

La meciul cu Pandurii a fost prezent din nou printre spectatori Teodor Tender, fiul cel mare al omului de afaceri Ovidiu Tender, despre al cărui interes în clubul alb-violet s-a mai vorbit. „Îl cunosc pe băiatul domnului Tender, am şi vorbit de două ori cu el, dar nu despre acest aspect. Cei care mi-au promis nu sunt de acest nivel mare. Am discutat cu băiatul domnului Tender doar că-i place fotbalul, îi place Poli, nu a fost o altă discuţie… Pot să spun că o grămadă de oameni o să se îndrepte alături de noi. Cei care au fost prezenţi au văzut că avem curaj”, a precizat tehnicianul „Băieţilor în ghete”.

Recent alb-violeţii au oficializat colaborarea cu fostul internaţional Ion Timofte. La meciul cu Pandurii în public a fost şi Dan Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.