ASU Politehnica a mai făcut o mutare înainte de Revelion. Noul atacant...

ASU Politehnica a mai făcut o mutare înainte de Revelion. Noul atacant a fost şi în curtea rivalei din Arad

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ionutbranzei.ro

Alb-violeţii se mişcă repede în această pauză de iarnă, semn că există aşteptări mari de la sezonul de primăvară. ASU Politehnica a bifat azi a treia mutare înaintea părţii secunde a sezonului prin înregimentarea vârfului de atac Alexandru Pop, de la Viitorul Tg.


Jiu, de asemenea un jucător care a scuturat plasa porţii timişorene în trecut.

În vârstă de 26 de ani clujeanul Alex Pop, a nu se confunda cu juniorul născut în 2000, a înscris pe „Ştiinţa” un gol important ca echipier al celor de la Aerostar Bacău, când gruparea antrenată atunci de Florin Bratu s-a impus cu 2-1 la Timişoara. Ca senior Pop a jucat mai întâi pentru Sănătatea Cluj. Gloria Bistriţa, Unirea Jucu, Dunărea Călăraşi, Dacia Unirea Brăila şi UTA sunt celelalte formaţii din C.V.-ul. În sezonul trecut la arădeni a marcat de trei ori în 13 apariţii, în timp ce pentru băcăuani a avut două reuşite în 13 partide.

În vară a trecut la Viitorul Tg. Jiu, grupare pentru care a avut însă doar trei apariţii.

ASU Poli l-a anunţat ieri la capitolul noutăţi şi pe Dragoş Săulescu iar celălalt transfer făcut de formaţia pregătită de Tavi Benga e cel al mijlocaşului timişorean Dorin Codrea, revenit, sub formă de împrumut de la ACS Poli, după ce în tur a jucat la Dumbrăviţa.

„Băieţii în ghete” au intrat în vacanţă de pe locul 6, fiind la doar patru puncte de locul 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.