A doua sosire a iernii la alb-violeţi: ASU Politehnica l-a acontat pe...

A doua sosire a iernii la alb-violeţi: ASU Politehnica l-a acontat pe golgheterul disponibilizat al Reşiţei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

„Băieţii în ghete” au anunţat al doilea transfer al iernii înainte de Anul Nou. Dat afară de la CSM Reşiţa de Dorinel Munteanu, deşi era golgheterul rosso-nerilor, mijlocaşul Dragoş Săulescu s-a alăturat lui ASU Politehnica.

Săulescu (27 ani) e a doua sosire la timișorenii de pe locul 6 în B. Prima mutare a fost revenirea lui Dorin Codrea (ex-Dumbrăvița). Aripă dreapta de meserie, jucătorul originar din Gorj a contribuit inclusiv la promovarea rosso-nerilor, cu 11 goluri în 25 de apariţii.


În sezonul curent acesta a marcat de cinci ori în 20 de jocuri. De asemenea el a înscris şi golul prin care CSM Reşiţa a eliminat-o din Cupă chiar pe ASU Poli, cu 1-0 la Reşiţa. Jucătorul nu a mai făcut însă parte, în mod curios, din planurile lui Dorinel Munteanu pentru partea a doua a sezonului. Dragoş Săulescu ajunge la Timişoara cam la patru ani distanţă de când a fost dorit prima dată de alb-violeţii de pe „Ştiinţa”. El a mai jucat de-a lungul carierei la Caransebeş, Naţional Sebiş şi Pandurii II.

„În primul rând am venit pentru galeria de la Timișoara deoarece reprezintă al doisprezecelea jucător în echipă, după, am venit pentru antrenorul care m-a adus și la Reșița, Tavi Benga. Este un antrenor foarte bun – se vede din rezultatele pe care le-a avut în primele şase meciuri. Am fost acolo, l-am susținut din tribune și parcă am știut că ajung la Timișoara. Sper să fac o treabă bună, să îmi ajut echipa și la sfârșitul sezonului să fim cât mai sus în clasament”, a declarat Dragoş Săulescu.

Nu e exclus ca ASU Politehnica să-l oferteze şi pe un alt jucător disponibilzat de reşiţeni, dar cu cifre decente în Liga 2. E vorba de mijlocaşul central Cristian Poiană (31 ani), care a avut 19 apariţii la rosso-neri în prima parte a sezonului. Până acum cea mai bine clasată bănăţeană în ediţia 2019-20 s-a despărţit doar de tinerii Piţigoi şi Ad. Lazăr, care vor fi împrumutaţi în Liga 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.