Atac sângeros – un timișorean și-a ucis mama cu mai multe lovituri...

Atac sângeros – un timișorean și-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuțit. Soția și copilul acestuia, salvați de intervenția polițiștilor UPDATE 1 Reacția șocantă a suspectului

0
DISTRIBUIȚI

Poliția din Timișoara este în alertă după ce un bărbat și-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuțit în spate.


Alerta s-a dat după un apel disperat la 112 în care se solicita intervenția Poliției într-un apartament de pe strada Iris deoarece un bărbăt de 51 de ani a devenit extrem de violent. Când polițiștii au ajuns la fața locului, au găsit-o pe mama bărbatului într-o baie de sânge, iar soția și copilul erau baricadați în una dintre camere. Agenții au reușit să-i ia cuțitul și să-l imobilizeze. Victima a fost resuscitată, dar în drum spre spital a murit. Conform primelor informații, bărbatul a mai avut tulburări psihice în trecut. Acum, individul este în custodia Poliției, care a început ancheta la fața locului.

UPDATE 1 În timp ce polițiștii făceau cercetări în apartamentul unde s-a produs crima, bărbatul a devenit brusc violent, dându-se cu capul de pereți. A fost pus la pământ de polițiști și dus de urgență la Spitalul Municipal din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.