Avertizare de la polițiști – ceață densă pe autostrada vestului, A2 și...

Avertizare de la polițiști – ceață densă pe autostrada vestului, A2 și A4. Care sunt tronsoanele afectate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-761766059">

Se circulă în condiții de ceață densă pe A1 Sibiu – Deva, Autostrada Soarelui și A4 Ovidiu – Agigea, dar și pe mai multe drumuri județene. Porturile Constanța Nord și Constanța Sud sunt închise, anunță Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră se circulă în condiții de ceață densă care reduce vizibilitatea în trafic, pe alocuri, sub 50 de metri pe drumuri din județele Bacău, Neamț, Vaslui, Brăila, Ialomița, Buzău, Călărași, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Cluj, Mureș și Harghita.

De asemenea, se circulă în condiții de ceață densă, cu vizibilitate redusă până la 100-150 de metri și pe autostrăzile A1 Sibiu – Deva pe tronsonul kilometric 238 (Sibiu) -391 (Orăștie), A2 București – Constanța și A4 Ovidiu – Agigea.

În portul Constanța Sud Agigea au fost reluate manevrele pentru transportul maritim și fluvial, însă în porturile Constanța Nord și Constanța Sud au fost închise manevrele pentru transportul fluvial.

La această oră, sub avertizare cod galben de ceață sunt Capitala și judeţele Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanța, Tulcea, Botoşani, Iaşi, Bacău, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Vaslui, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Cluj, Mureş și Harghita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.