Bărbat căzut într-o râpă, aflat în stare de inconștiență, salvat de pompieri...

Bărbat căzut într-o râpă, aflat în stare de inconștiență, salvat de pompieri cu ajutorul unui voluntar FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-168819450">

Viața unui om a fost salvată, astăzi, de pompieri, care au beneficiat de ajutorul unui cetățean, devenit voluntar în misiunae de salvare. Victima se afla într-un loc greu accesibil pentru salvatorii ce nu au intervenit cu autovehicul potrivit, fiind salvată cu aportul substanțial al unui posesor al unei mașini de teren.

Victima era căzută într-o râpă și avea leziuni la cap. Pentru salvarea sa au intervenit două echipaje ale Detașamentului Orăștie, care nu au putut ajunge la bărbatul lovit. A fost solicitat ajutorul unui voluntar dotat cu auto 4×4 al Asociației Travel 4×4 Orăștie. Victima, un bărbat în vârstă de 33 de ani, efectua activități de explotare forestieră și a fost găsit inconștient.

Bărbatul a fost îngrijit medical, stabilizat şi transportat cu targa lopata, aproximativ 500 de metri, până la autoturismul de teren cu ajutorul căruia rănitul a fost dus la ambulanta SMURD B2 aflata la o distanta de aproximativ 3 km.

La operaţiune a participat şi un echipaj al Salvamont Hunedoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.