Baschet la final de an: SCM Timișoara înfruntă Piteștiul în Cupa României

Baschet la final de an: SCM Timișoara înfruntă Piteștiul în Cupa României

0
DISTRIBUIȚI

Majoritatea sportivilor din vestul țării se află în vacanță, nu și „Leii din Banat”, care au mâine ultimul joc oficial din 2019. SCM Timişoara dă piept acasă cu BCMU FC Argeş Piteşti în prima manşă a sferturilor de finală din Cupa României. Problemele din lotul alb-violet nu s-au evaporat ca prin minune de sărbători iar elevii lui Dragan Petricevic au o misiune dificilă cu cealaltă alb-violetă din prima ligă.

Timişorenii au cedat în ultimul meci, în campionat, la Dinamo, de asemenea nemulţumirile din ultimele luni de neplată s-au adunat în cazul majorităţii jucătorilor.


Cu toate aceste probleme bănăţenii au şansa să facă primul pas spre Final Four-ul Cupei, competiţie-specialitate pentru actualul tehnician.

„Este un joc la fel ca oricare altul de până acum. Un meci echilibrat, în care nu poate fi ştiută învingătoarea înaintea startului. Cele patru perechi din această fază a Cupei României sunt făcute în aşa fel încât toate meciurile să fie foarte echilibrate şi deschise oricărui rezultat. Noi în continuare trecem prin probleme, şi mă refer aici la absenţa lui Adam Mirkovic, un jucător important în economia jocului nostru, dar asta nu înseamnă că nu plecăm cu gândul de a practica un baschet cât se poate de bun şi de a obţine calificarea la turneul Final Four din această dublă manşă”, a declarat Dragan Petricevic, tehnicianul alb-violeţilor.

Partida SCM Timişoara – BCMU Piteşti se dispută mâine, de la ora 17.00, în sala „Constantin Jude”. Biletul de intrare costă 10 lei iar spectatorii pot lua parte în pauză la un concurs de aruncări libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.