Cadouri de sărbători și parada moșilor și crăciunițelor pe două roți, la...

Cadouri de sărbători și parada moșilor și crăciunițelor pe două roți, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1634467666">

Pentru cel de-al 14-lea an, motocicliștii timișoreni s-au implicat în campania „Moș Crăciun vine cu motocicleta“, care își propune să bucurie și zâmbete pentru peste 200 de suflete mai puțin norocoase. Seria de evenimente a debutat la sfâșitul săptămânii trecute cu o paradă spectaculoasă a moșilor și crăciunițelor călare pe două roți.

„Am pornit distribuirea cadourilor de Crăciun iî forță, iar acțiunile se întind pe o perioadă  mai lungă În prima zi am avut plăcerea să întâlnim trei fetițe (surori) crescute doar de bunica, cu mari eforturi, deoarece ele au fost părăsite de mamă. Din cele trei fetițe, două au avut și ziua de naștere, motiv pentru care au primit și câte un tort. Au mai primit: un TV, o masină de spalat, un calculator complet, hăinuțe, papucei, jucării și bineînțeles dulciuri… Mulțumim încă o dată personelor și colaboratorilor cu suflet mare care ne-au ajutat să facem posibilă aceasta minune și campania noastră continuă“, au anunțat cei de la Timișoara Bikers ONG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.