Călăuză sârbă şi mai mulți cetăţeni din India, Turcia şi Afganistan, opriţi...

Călăuză sârbă şi mai mulți cetăţeni din India, Turcia şi Afganistan, opriţi în timp ce încercau să treacă ilegal în Ungaria

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din Arad au reţinut șapte cetăţeni din India, Turcia şi Afganistan, călăuziţi de un cetăţean sârb, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vărşand au prins, miercuri seara, la 700 de metri faţă de linia de frontieră, șapte persoane care mergeau către graniţa cu Ungaria.

Șase dintre ei erau cetăţeni din India, Turcia şi Afganistan, respectiv cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani şi un minor în vârstă de 17 ani.

Alături de ei era și un cetăţean sârb, în vârstă de 28 de ani, care urma să îi ajute pe cetăţenii străini să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Aceștia sunt cercerați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar cetățeanu sârb pentru trafic de migranţi.

Tot miercuri, poliţiştii de frontieră din Arad au observat pe malul drept al Crişului Alb un bărbat care mergea pe jos spre Ungaria, stabilind că este vorba despre un cetăţean din India, în vârstă de 34 de ani, solicitant de azil în România.


Și aceste e cercetat pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.