Calificare în sferturi pentru deţinătoarea trofeului. SCM Politehnica, victorie categorică în Cupă...

Calificare în sferturi pentru deţinătoarea trofeului. SCM Politehnica, victorie categorică în Cupă la Piteşti

0
DISTRIBUIȚI

Aflaţi pe o pantă ascendentă, handbaliştii de pe Bega s-au impus azi fără probleme în meciul de Cupă din Trivale. SCM Politehnica va lupta în continuare pentru „aurul” obţinut anul trecut după 32-17 cu divizionara secundă CSU Piteşti în optimile competiţiei.

SCM Poli îşi continuă parcursul pozitiv „în perioada rece”. Bănăţenii nu s-au solicitat foarte mult ţinând cont de numele trimise în teren de Pero Milosevic, dar încrederea în tineri a fost răsplătită cel puţin în faţa unui adversar inferior.


Astfel, Trif a fost principalul marcator al zilei, cu nouă reuşite. La pauză tabela înclina deja serios spre alb-violeţii oaspeţi: 17-9 pentru Poli.

Repriza secundă nu a avut nici ea istoric, diferenţa de scor aproape dublându-se. Per total a fost un bun prilej pentru a vedea şi partea băncii mai puţin folosită în campionat. Totodată Politehnica îşi continuă parcursul în competiţia K.O., care i-a adus mai multe satisfacţii în ultimul timp.

Pentru SCM Poli continuă jocurile cu unul de campionat acasă. Reamintim că în această perioadă spectatorii sunt invitaţi să aducă jucării sau rechizite cu ocazia partidelor cu CSA Steaua (joi, 12 decembrie), cât şi la derby-ul timişorean din liga secundă dintre CNOPJ şi CSU Politehnica (duminică, 8 decembrie, ora 18.00, sala „Olimpia”). Lucrurile donate vor fi strânse în pauzele meciurilor.

SCM Politehnica (marcatori): R. Trif 9 goluri, Năstăsie 6, Neamţu 5, Păiuş 4, Sadoveac 4, Şomlea 3, Irimescu 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.