Candidatul USR la Primăria Timișoara: „Banii alocați de către Guvern pentru TM...

Candidatul USR la Primăria Timișoara: „Banii alocați de către Guvern pentru TM 2021 sunt un mărunțiș ridicol”

1
DISTRIBUIȚI

Critici dure la adresa Guvernului aduse de către candidatul USR la Primăria Timișoara. Dominic Samuel Fritz susține că a fost alocată o sumă foarte mică pentru susținerea proiectului Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021.


Este vorba de 700.000 lei, banii prevăzuți de Guvern pentru anul 2020.

„Banii alocați de către Guvern pentru Timișoara 2021 sunt un mărunțiș ridicol. Oare după ani de sabotaj PSD, acum urmează perioada neasumării PNL? O Capitală Culturală nu se poate organiza cu 700.000 de lei, cât e prevazut ca Timișoara să primească în 2020. Am convenit cu colegul Iulian Bulai, deputat USR și membru în Comisia pentru cultură, să aibă o discuție cu ministrul finanțelor, iar Guvernul să-și crească suma oferită. Dacă nu se va ajunge la o înțelegere, USR va propune un amendament la legea bugetului”, a explicat Dominic Samuel Fritz, pe Facebook.

Candidatul USR la Primăria Timișoara mai semnalează faptul că proiectul TM2021 are nevoie, în total, de 22 de milioane de lei de la Guvern, iar o bună parte din această sumă de bani trebuie să vină anul viitor.

„Să aloci 3% din suma necesară arată o șocantă nepăsare nu doar pentru Timișoara, nu doar pentru cultură: Capitala Culturală reprezintă întreaga țară și de fapt toată Europa în fața lumii. Este o șansa uriașă ce măcar acum, în ceasul al 12-lea, nu trebuie risipită”, a semnalat Dominic Samuel Fritz.

1 COMENTARIU

  1. Sa va mai ia mama dracului de Guvern imputit ,nici macar o amarata de centura nu faceti ,aici nu faceti nimic ,bine ca faceti la Craiova ,Sibiu ,Cluj, LA TIMISOARA DE CE NU SE FACE NIMIC NICIODATA DIN PARTEA GUVERNULUI , CE AVETI CU TIMISORENII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.