Cetăţeni din Irak, Iran, Siria şi Afganistan, prinși după ce au intrat...

Cetăţeni din Irak, Iran, Siria şi Afganistan, prinși după ce au intrat ilegal în România

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1627615907">

23 de cetăţeni din Irak, Iran, Siria şi Afganistan au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Timiș după ce au trecut ilegal frontiera din Serbia, pe jos, și încercau să ajungă într-o țară din vestul Europei, cu ajutorul unui român.

Poliţiştii de frontieră din Timiş au desfăşurat au oprit, joi seara, în localitatea de frontieră Ferendia, un camion condus de un român în vârstă de 21 de ani, din Arad.

În camion erau 23 de persoane care nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră.

În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei 23 de pasageri sunt cetățeni din Irak, Iran, Siria şi Afganistan: 14 bărbaţi, cinci femei şi patru minori, cu vârste cuprinse între 52 și 15 ani.

Cetăţenii străini au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia, pe jos, fiind apoi preluaţi de cetăţeanul român din apropierea frontierei de stat şi intenţionau să ajungă într-o țară din vestul Europei, cu ajutorul acestuia.

Cei 23 sunt cercetați pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar românul pentru trafic de migranţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.