Cinci membri ai grupării Boncu își petrec sărbătorile acasă. Cine a primit...

Cinci membri ai grupării Boncu își petrec sărbătorile acasă. Cine a primit arest la domiciliu

3
DISTRIBUIȚI

Cinci membri ai grupării de crimă organizată condusă de Lucian Boncu vor petrece sărbătorile în arest la domiciliu, instanțele hotărând să le înlocuiască arestul preventiv cu această formă mai ușoară. În dosarul de trafic de droguri, Tribunalul Timiș a decis ca Dragoș Bodea, Gabriel Drăgan și Remus Banciu, acuzați de grup infracțional organizat și trafic de cocaină, să fie scoși de după gratii.

În dosarul de violențe, astăzi, la Curtea de Apel Timișoara s-a judecat contestația depusă de inculpați împotriva deciziei de prelungire a arestului preventiv pentru toți inculpații care sunt acuzați de sechestrarea și maltratarea unui bucureștean, suspectat că ar fi ”făcut șmen la aparate” în clubul Champions din Timișoara.

În urma deliberării, astăzi, instanța a decis să înlocuiască arestul preventiv cu arest la domiciliu pentru Alin Huc, cel mai apropiat de Lucian Boncu și prieten cu Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, și pentru Nicolae Gavrilă, cel care era șoferul liderului interlop după ce acesta a rămas fără permis după ce a omorât o femeie în timp ce conducea sub influența drogurilor.


Toți ceilalți arestați în cele două dosare ale grupării Boncu își vor petrece Crăciunul și Anul Nou după gratii.

 

3 COMENTARII

    • Dar pe restul interlopilor care dau tzepe de banii de ce nu-i investigheaza nimeni.Sorin Bocsa(Cumnatu),Valer Popovnicu,Ioan Smeu,astia sunt cei mai mari tzepari si camatari.Ei de ce is lasati in pace cand stie toata lumea ca sunt din aceelasi clan??????

  1. Dar pe restul interlopilor care dau tzepe de banii de ce nu-i investigheaza nimeni.Sorin Bocsa(Cumnatu),Valer Popovnicu,Ioan Smeu,astia sunt cei mai mari tzepari si camatari.Ei de ce is lasati in pace cand stie toata lumea ca sunt din aceelasi clan??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.