Consiliul Județean Timiș vrea să modernizeze încă trei drumuri. Ce pași a...

Consiliul Județean Timiș vrea să modernizeze încă trei drumuri. Ce pași a făcut

0
DISTRIBUIȚI

asfaltare

Consiliul Județean Timiș a început să facă primii pași cu scopul modernizării a încă trei drumuri. Este vorba de asfaltarea șoselei care leagă Săcălaz de DN6, cât și pentru modernizarea drumurilor Crivobara – Vizma și Tomnatic – DN6.

În acest sens, astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Timiș, au fost aprobate fonduri pentru finanțarea exproprierilor și a documentațiilor necesare.


În total, suma se ridică la aproximativ 350.000 de lei, iar lucrările la cele trei drumuri județene ar putea începe anul viitor.

„În urma hotărârii de guvern privind modificarea bugetului de stat, am fost și noi afectați de sumele privind plata pentru copiii cu cerințe educaționale speciale. Este vorba de suma de 460.000 lei, sumă pe care astăzi, în ședința de plen, am rectificat-o și am pierdut-o din sumele defalcate TVA de la bugetul de stat, dar per total nu ne afectează, pentru că bugetul alocat acestui capitol este suficient pentru a închide anul și pentru a plăti copiilor drepturile pe care le au prin lege. Mai mult, am modificat și lista de investiții, dacă tot am făcut rectificarea bugetară, și am prins o poziție separată pentru exproprierile care sunt în lucru în acest moment și care vor urma în 2020 să fie executate, ținând cont că trebuie să respectăm anumite normative legat de distanță, legat de suprafață, legat de ceea ce ne dă legislația privind drumurile județene”, a explicat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.