Cum l-a certat liderul interlop Boncu pe un ”frate” de tras cocaină...

Cum l-a certat liderul interlop Boncu pe un ”frate” de tras cocaină că s-a luat de purtătoarea de cuvânt a Poliției

3
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu nu se ocupa numai de a asigura protecție și a face ordine în lumea traficanților de cocaină, ci și de a asigura cu orice chip liniștea în locațiile în care SPI Security avea contract, reiese din interceptările făcute de DIICOT. În 7 septembrie, puțin după miezul nopții, în apartamentul din Giroc a lui Boncu a ajuns interlopul Lucian Lazăr, zis ”Baghera”, un apropiat al lui Pascu Puiu Minda, unul dintre ”greii” din Giroc și apropiat de primarul PSD al comunei, Ionel Toma.

”Baghera” i-a explicat lui Boncu că a rămas fără droguri pentru că a împărțit și că ”am luat unu și unu mi l-o dat cadou. Bine.. eu le fac scurte așa, frate. Ăștia, frate, dintr-un gram… de trei ori, pac e gata! Eu dacă stau la unu,.. stau de la 10 seara până la 5 dimineața”.

După acest moment, Boncu i-a reproșat lui Lazăr faptul că, de mai multe ori, a făcut scandal în locațiile protejate de SPI Security.

Lucian Boncu:  O mai comiți și tu, dar nu contează, eu te sun: Luci…

Lucian Lazăr: Mă mai îmbăt…

Lucian Boncu: Eu ca prieten te sun: Luci ia-te și pleacă acas că ești beat! Ce vrei mai mult? Ăla ți-e prieten!

Lucian Lazăr: Ești șmecher din oraș și ai caracter.

Lucian Boncu: Sunt alți jegoși… îți dau in cap.

Lucian Lazăr: Ești șmecher din oraș și ai caracter.

Lucian Boncu: Jegoșii vin și îți dau în cap… ca să se umfle, să-și facă nume… Ascultă-mă, te rog, ascultă-mă până la capăt.

Lucian Lazăr: Auzi, dacă tu suni într-un loc.

Lucian Boncu: Tu trebuie să asculți de mine! Îți vreau binele!

Lucian Lazăr: Da, mă și ajuți…îți zic eu altceva..

Lucian Boncu: Dacă nu răspunzi, în sun pe Puiu, o sun pe Miha și dau de nevastă ta.

Lucian Lazăr: Mă cert cu aia, ești nebun?

Lucian Boncu: Nu contează.


O sun pe nevastă ta și îi zic: Du-te să-l iei ca să nu iei de la spital. Că doamne ferește se încaieră cu careva pe acolo… Într-o seară, hai să-ți zic ce ai făcut! Că tu nu știi! Te-ai dus la Zone Cafe și te cerți cu două.. bă boschetarelor că nu știu ce…

Lucian Lazăr: Era și Ciulă…

Lucian Boncu: Alea două mi-au zis de tine, nu mi-au zis nimic de Ciulă. Știi cine e una dintre ele?

Lucian Lazăr: Purtătorul de cuvânt al Poliției.

Lucian Boncu: Eee.

……………..

Lucian Boncu: Se termină băutura?

Lucian Lazăr: Nu se termină…

Lucian Boncu: Când se termină tot? Nimic nu se termină. Nici piz..a, nici cocaina, nici nimic. Am generalizat.

Lucian Lazăr: Eu îs prost de gură, atâta.

Lucian Boncu: Da și eu îs prost frate, dar nu vin pe stradă și mă afișez, să mă vadă toată lumea, pentru că lumea…ce face… Dacă bei o bere zice: Bă era drogat, era pișat pe el, era căcat pe el! Tu ai băut doar o bere… Ai înțeles?

Lucian Lazăr: Poate am băut tre…

Lucian Boncu: Vezi? Dar nu erai drogat sau pișat pe tine și plus de asta zice bă era bădăran s-a luat de fete… Dă urât când aude lumea că s-a luat de fete…

Ulterior, celor doi li s-au alăturat Alexandru Cojocaru, zis ”Calu” și Caius Ciorei, ”Calu” fiind cel care a adus cocaină. În imaginile înregistrate se vede cum ”Baghera” desface doza de cocaină și apoi linge ambalajul. Face liniuțe de cocaină cu ajutorul unui card, după care prizează cu ajutorul unei bacnote răsucite. Au urmat sesiuni de prizat și la un moment dat ”Baghera” a fost convins de ceilalți să tragă cocaină și la bong, dar a recunoscut că nu-i place. Lazăr a plecat din locuința lui Boncu dimineața la 7,18.

Cele două polițiste de la Poliția Timiș care se ocupă de relația cu presa au susținut că nu au avut nicio legătură cu niciun incident din barul respectiv. Contactat de PRESSALERT.ro, Lucian Lazăr a susținut că nu-și mai aduce aminte prea multe despre cele întâmplate în bar și că ” eu nu am nicio treabă cu băieții ăștia. O singură dată am fost la Boncu. Am stat jos la bar, că el sub locuință are un bar, și m-a chemat Boncu la el să bem o bere. Eram beat și am rămas singur. M-a chemat la el la o bere, și de la o bere s-a ajuns la căcaturi. A fost o discuție despre bar. Am înțeles că a fost la vrăjeală. Că eu m-am îmbătat. S-au pus niște femei în spatele nostru. Dracu mai știe. Când beau uit, de multe ori, ce se întâmplă”.

 

 

3 COMENTARII

  1. Așa ceva se întâmplă cu sprijinul primarului care ii sprijină prin Nasleu pe acești băieți din întâmplare interlopi care se i au când au ei chef de toată lumea prin oraș. Poliția lui Petecel nu face nimic că doar e tovarăș cu Mafia, poliția locală este la carat de cadouri și uite lumea din spate care ne controlează noua viața și viitorul copiilor noștri.
    Pentru Robu Nicolae aceasta este,,,,,,, România Normală,,,,,,,,, și dacă îl lăsăm o să ajungem și mai rău.

  2. Alooo NORICA!!!…s-a luat cineva de tine pe strada?,vedeti niste inscrisuri care nu se bazeaza pe ceva legal,cred ca poate sunt scoase dintr-o ancheta in desfasurare si trunchiate din context sa dea bine la prostime,nu vad de unde stii tu ca politia lui Petecel nu face nimic?,astea sunt alegatiile unora care au interese de natura politico-economica,peste tot vedeti interlopi,mai putin va invadeza tiganimea din Oltenia si atunci sa vedeti ce bine o sa va fie…

  3. Boncu and CREW, NASelu si tiganii din Traian care fac parte din ceva grup organizat de infractori ar trebui inchisi + confiscata averea sau pus sechestru pe tot ce au de la tigai de bemveuri pana la case, terenuri, etc.
    Nu se vrea…. aici treaba merge pana sus la primaria si la politie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.